Terug

Volg Vandaag Inside

Gözübüyük gaat zijn debuut maken als hoofdscheidsrechter in Champions League

Gözübüyük gaat zijn debuut maken als hoofdscheidsrechter in Champions League

29 sep 2019, 13:46

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük leidt dinsdag de wedstrijd in de Champions League tussen Manchester City en Dinamo Zagreb. De Nederlandse scheidsrechter met Turkse roots maakt daarmee zijn debuut in het Miljardenbal. De UEFA heeft Jochem Kamphuis aangesteld als VAR voor de wedstrijd.

Gözübüyük krijgt in het Etihad Stadium in Manchester Charl Schaap en Jan de Vries als assistent-scheidsrechters. Kevin Blom is de vierde official. Kamphuis kijkt mee als VAR, met Bas Nijhuis naast zich.

De wedstrijd in groep C van de Champions League begint om 21.00 uur.

Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'
5:19
Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.