Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Van Gaal tegenover basisschoolkinderen: 'Ik heb dan ook meestal gelijk'

GOUD! Van Gaal tegenover basisschoolkinderen: 'Ik heb dan ook meestal gelijk'

11 dec 2020, 15:34

De tweede vrijdag van december staat inmiddels ook wel bekend als 'Paarse Vrijdag'. Deze dag is in het leven geroepen om meer aandacht te krijgen als seksuele- en gender-diversiteit als norm. In het voetbal is speciaal daarvoor de #alltogetherchallenge in het leven geroepen. Dit is een gezamenlijke zichtbaarheidsactie voor diversiteit en inclusiviteit.

Geheel in het teken van die actie geeft Louis van Gaal vandaag gastlessen op basisscholen. Hij spreekt de kinderen op geheel eigen wijze toe, zoals alleen hij dat kan.

'Als je het bij het verkeerde eind hebt, moet je zo groot zijn om dat toe te geven. En dat is heel moeilijk voor heel veel mensen. Over mij zeggen ze dat ik dat niet kan, maar ik heb dan ook meestal gelijk', predikt Van Gaal met een lach. Goud!

Als je Louis voor de camera hebt, kan je rekeken op vuurwerk, zo weet ook onze eigen Hans Kraay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.