Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Twee jonge Man Utd-fans pakken live op tv hun moment en gaan viral

GOUD! Twee jonge Man Utd-fans pakken live op tv hun moment en gaan viral

2 okt 2021, 21:06

Twee jonge fans van Manchester United gaan op dit moment viral in Engeland, na een kort interview live in het programma van The Red Devils. De twee jongens pakten hun moment om zich kritisch uit te spreken over trainer Ole Gunnar Solskjær.

'Ole eruit!', reageerde een van de jongens, die gelijk wegliep. Zijn vriend liet ook nog een reactie achter: 'Hier hetzelfde, Ole eruit, Sancho is crap!'. Presentator Sam Homewood van MUTV had er direct spijt van.

Manchester United heeft namelijk opnieuw punten verspeeld in een thuiswedstrijd. Het elftal van trainer Ole Gunnar Solskjaer kwam tegen Everton niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Vorige week verloor Manchester voor eigen publiek van Aston Villa (0-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.