Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Pieter de Jongh imiteert Aad300 op Instagram

GOUD! Pieter de Jongh imiteert Aad300 op Instagram

8 apr 2021, 17:03

Week in week uit bereikt Aad de Mos met zijn analyses en voorspellingen duizenden mensen op Instagram. Aad300 blikt dan in korte video’s vooruit op een speelronde in de Eredivisie, Europa League of Champions League.

De vlogkoning kiest vaak voor een originele setting. Op de schaatsbaan, in een moeras, op het strand in Dubai of bij de plaatselijke bakker: Aad maakt altijd tijd voor zijn volgers. Helaas voor Aad - en zijn trouwe aanhang - verloopt het camerawerk niet altijd even soepel. De voormalig trainer is soms niet te verstaan en verschijnt vaak half (of helemaal niet) in beeld.

Ook donderdag is het weer raak. Aad Afkoopsom deelt opnieuw een video maar is vrijwel onzichtbaar in het in Eindhoven opgenomen filmpje. Toch is de boodschap duidelijk: De Mos is vanavond samen met een vriend vanaf 21:40 uur te horen op Clubhouse, met een analyse over de eerste helft van Ajax - AS Roma.

Wie ook moeite heeft met het instellen van zijn camera, is Pieter de Jongh. De Nederlandse trainer, die vorige maand viraal ging met een opmerkelijk interview in steenkolen Engels, slingert tegenwoordig ook dagelijks een analyse het internet op maar vergeet donderdag om ook zijn hoofd mee te nemen in het filmpje. Zelfde cameraman als Aad, Champ?

Kijk hier hoe Pieter de Jongh begin deze maand het internet veroverde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.