Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Pepe Reina deelt hilarische challenge: 'I want to break free!'

GOUD! Pepe Reina deelt hilarische challenge: 'I want to break free!'

16 apr 2020, 20:45

Ook Pepe Reina heeft zich gewaagd aan een 'stay at home challenge'. Deze challenge is alleen niet voor iedereen weggelegd, want een glimmend, kaal hoofd is een absoluut vereiste. Deze uitdaging is speciaal voor alle kaalkoppen of mensen die door de gesloten kapperszaken uit wanhoop hun hoofd kaal hebben geschoren. De Spaanse doelman van Aston Villa krijgt op Instagram de lachers op zijn hand. 'We zijn nog steeds thuis, maar altijd met een glimlach', luidt de begeleidende tekst van de 37-jarige keeper.

René lijkt geknipt voor deze challenge, maar Johan zou deze challenge in ieder geval nooit kunnen doen. Tenminste niet zo lang hij nog aan tafel zit bij Veronica Inside. Johan deed namelijk een schokkende onthulling.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.