Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Johan Derksen krijgt eigen tribune zodat hij tóch kan roken

GOUD! Johan Derksen krijgt eigen tribune zodat hij tóch kan roken

22 dec 2020, 17:13

Voetbalclub S.G.O. uit Grolloo is sinds oktober 2019 een rookvrije voetbalclub, tot groot ongenoegen van Johan Derksen, die weinig sympathie heeft voor de keuze van de club. Om Johan tegemoet te komen, heeft de club besloten om een speciale Johan Derksen-tribune te maken, waar Johan kan genieten van de plaatselijke voetbalclub onder het genot van een heerlijke sigaar.

Johan voorspelde het afgelopen halfjaar de meeste wedstrijden goed in de TOTO, en mocht als winnaar 'zijn' club S.G.O. verrassen met een TOTO-cheque ter waarde van 4194,40 euro!

Johan wint Toto en overhandigt mooi geldbedrag aan SGO Grollo...
2:20
Johan wint Toto en overhandigt mooi geldbedrag aan SGO Grollo...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.