Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Hilarische karaoke-beelden van Wilfred bij Jinek

GOUD! Hilarische karaoke-beelden van Wilfred bij Jinek

24 apr 2020, 02:22

Wilfred was donderdagvond te gast bij Jinek om te praten over steun van radiozenders aan Nederlandse artiesten in tijden van het Coronavirus. Eva Jinek kon het niet laten om ook wat oude beelden van Wilfred te laten zien, die daarin schaamteloos karaoke aan het zingen is.

In het gesprek over steun van radiozenders aan Nederlandse artiesten kwamen al snel de zangkunsten van Wilfred zelf ter sprake. Wilfred gaf aan dat hij alleen veel zingt na een aantal bacootjes. Eva had een hilarisch karaoke-fragment uit het Talpa-archief klaarstaan.

Wilfred deed een aantal jaar geleden mee aan het programma 'Waar is de Mol?', waarin hij samen met host Johnny de Mol Rio De Janeiro bezocht. Johnny en Wilfred eindigden daar in een karaokebar, waar Wilfred het nummer Suspicious Minds van Elvis Presley zong. Kijk en geniet!

Bekijk de hilarische karaoke-beelden van Wilfred vanaf 07:09:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.