Terug

Volg Vandaag Inside

GOUD! Gordon gepresenteerd als nieuwe Koning TOTO voor het EK

GOUD! Gordon gepresenteerd als nieuwe Koning TOTO voor het EK

1 apr 2021, 13:02

Niemand minder dan Gordon is het nieuwe gezicht van TOTO. De 'Kon ik maar even bij je zijn'-zanger volgt Andy van der Meijde - die na twee ambtstermijnen zijn kroon afstaat - op als Koning TOTO voor het EK van komende zomer.

‘Gordon is goed in beoordelen, dan is hij vast ook in staat voetbalwedstrijden goed te voorspellen. En zeker niet onbelangrijk, Gordon heeft een hond die TOTO heet. Een betere opvolger voor Andy konden we ons niet wensen’, zegt Arno de Jong, Chief Marketing Officer van TOTO over de aanstelling van Gordon.

Gordon is dolblij met zijn nieuwe rol, zo laat hij weten via Twitter. ‘Hoe goed kan je het verzinnen? Ik ben de nieuwe Koning TOTO, voor het EK!’

De aanstelling van Gordon als nieuwe Koning TOTO zal voor veel mensen als een verrassing komen. Toch is het niet zo gek dat ze bij Gordon zijn uitgekomen, zegt de zanger. ‘Ik ben natuurlijk perfect in de mandekking, en omdat ik het liefst achterin speel hebben ze mij gebeld. Eindelijk iemand, na Royston, Donnie en Andy, die echt kan zingen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.