Terug

Volg Vandaag Inside

Gosens hint naar interlandcarrière voor Duitsland: 'Mijn kans komt nog'

Gosens hint naar interlandcarrière voor Duitsland: 'Mijn kans komt nog'

19 apr 2020, 15:03

Robin Gosens lijkt zijn keuze voor zijn interlandloopbaan te hebben gemaakt. Bondscoach Joachim Löw wilde Gosens selecteren voor de interlands die door de coronacrisis zijn afgelast. Tegenover Bild laat Gosens weten vereerd te zijn door de 'spookoproep' van Löw.

De Duitse linkervleugelverdediger van Atalanta Bergamo werd vlak over de grens in Duitsland geboren, maar beschikt over zowel een Duits als een Nederlands paspoort. Daardoor zou hij voor beide landen uit kunnen komen als international.

In de Duitse media werd gesproken over een 'spookuitnodiging'. 'Ik heb alleen maar via de media meegekregen dat ik zou zijn opgeroepen in maart. Daarmee werden mijn gedachten voor even afgeleid van alle treurigheid. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik neem aan dat 'Jogi' Löw onder normale omstandigheden contact had opgenomen en geïnformeerd zou hebben. Ik zie dat als een teken, mijn kans komt nog!', laat de oud-speler van Heracles Almelo weten.

Begin april reageerde Löw tegenover Der Kicker op de geluiden over een mogelijke oproep van Gosens voor 'Die Mannschaft'. 'We hebben overwogen hem te selecteren', aldus de Duitse bondscoach.

Bekijk hieronder de samenvatting van het CL-duel tussen Valencia en Atalanta, waarin Gosens samen met Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer in actie kwam.

VIDEO - Samenvatting Valencia - Atalanta Bergamo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.