Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon wil tóch aanschuiven bij Vandaag Inside: ‘Ik veeg de vloer met die gasten aan!’

7 mrt 2024, 17:55

Gordon zou toch wel bij Vandaag Inside willen aanschuiven, omdat hij de vloer wil aanvegen met Johan, Wilfred en René. Dat vertelt hij in De 538 Middagshow (zie video hierboven).

“Je kan kritiek hebben en dat mag ook allemaal, maar ik denk dat ze niet eens geluisterd hebben naar het album”, begint Gordon over de kritiek in Vandaag Inside op zijn album. “Het gaat bij mij om de muziek. Ik heb een nieuwe plaat gemaakt en het ging alleen maar over dat ik vals zong. Het mag misschien niet het beste optreden uit mijn leven zijn geweest. Dat gebeurt ons allemaal, maar om dan iemand zo af te fakkelen..."

Gordon wordt gevraagd waarom hij niet bij Vandaag Inside wilde aanschuiven toen de kans zich voordeed. “Sowieso vind ik het een vreselijk programma. Ik moet eerlijk zeggen dat ik soms met afschuw zit te kijken en te luisteren naar wat ze allemaal zeggen. Toen dacht ik: moet ik dan meewerken aan mensen die mij eigenlijk helemaal niet leuk vinden, daar heb ik helemaal geen zin in.”

Toch zou Gordon zich nu wel sterk genoeg voelen om bij de SBS6-meningenshow zijn verhaal te doen. Volgens hem is de Gordon die de beuk erin gooit weer terug. “Als Vandaag Inside mij belt en ze willen mij hebben, dan zit ik daar aan tafel. Dat is bij deze een uitnodiging. De Gordon die de beuk erin gooit... Ik veeg toch de vloer met die gasten aan, hou nou toch lekker op."

De Vandaag Inside-tafel ging onlangs stuk om de muzikale comeback van Gordon. Bekijk de beelden hieronder.

Vandaag Inside-tafel gaat helemaal stuk om muzikale comeback Gordon: ‘Laat nog eens zien!’
6:05
Vandaag Inside-tafel gaat helemaal stuk om muzikale comeback Gordon: ‘Laat nog eens zien!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.