Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon vertrekt opnieuw van Instagram en kondigt direct terugkeer aan

Gordon vertrekt opnieuw van Instagram en kondigt direct terugkeer aan

5 dec 2022, 12:50

Gordon neemt na enkele dagen opnieuw afscheid van Instagram. In een emotioneel statement kondigt de zanger echter ook direct zijn comeback aan op het platform. Het is niet duidelijk hoevaak Gordon Instagram al heeft verlaten.

"Zo dat was het weer voor een paar dagen", steekt 'Goor' van wal. "Bizar hoe snel je weer verzandt in het continu checken van je berichten en je likes. Zo geen zin meer in." Gordon vindt het jammer dat alles zo negatief is. "Ik verbaas me nog steeds over de vaak vileine en jaloerse reacties van sommige mensen."

Gordon doet ook een oproep in het kader van de kerstgedachte: "Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen".

Hij vervolgt: "De wereld is echt zoveel mooier beter echter leuker als je in de realiteit staat", schrijft de presentator, die ook direct zijn terugkeer op Instagram aankondigt. "Ik meld me over een tijd weer bij de promo voor Down the road!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.