Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon tekent geen nieuw contract bij SBS6

Gordon tekent geen nieuw contract bij SBS6

30 nov 2023, 20:29

Gordon heeft geen nieuw contract getekend bij SBS6. In "goed overleg" is besloten dat de presentator en zanger "niet meer exclusief" verbonden is aan de tv-zender, bevestigen zijn manager en een woordvoerster van Talpa na berichtgeving van Shownieuws.

Zowel Talpa als de 55-jarige Gordon zeggen dat het niet uitgesloten is dat hij toch weer te zien zal zijn in een programma van SBS6. "We sluiten een nieuwe samenwerking in de toekomst zeker niet uit."

De presentator laat weten dat hij dankbaar is voor de kansen en de "te gekke" ervaringen. "Programma's als Down the road en 100 jaar jong hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Voor nu ga ik me richten op mooie, nieuwe, andere creatieve projecten."

Gordon stapte in 2018 van RTL over naar Talpa. Het meest recente programma dat hij maakte, is Wat een Uitvinding! Die serie was afgelopen voorjaar te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.