Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon staat voor operatie: ‘Ik lach wel maar ben niet blij’

21 mrt 2024, 11:23

Gordon staat op het punt om geopereerd te worden, dat laat de zanger via Instagram aan zijn volgers weten. Het gaat om een ‘kleine operatie’ aan zijn meniscus, desondanks geeft Gordon wel aan op te zien tegen de operatie: "Ik vind het nooit leuk om onder narcose te gaan." Zie video hierboven.

Over zijn letsel zegt de zanger het volgende: "Het is een gescheurde meniscus, dat is heel pijnlijk geweest het afgelopen jaar." Toch grapt Gordon over de ingreep: "Alles komt goed, maar ik vind het nooit leuk om onder narcose te gaan. Dat ben ik al genoeg geweest in mijn leven!" Gordon sluit de videoboodschap met een knipoog af: "Mocht ik niet meer wakker worden, het was me een waar genoegen."

Onlangs gaf Gordon aan dat hij graag wilde aanschuiven bij Vandaag Inside, maar in gesprek met De 538 Middagshow komt hij weer terug op zijn woorden. Bekijk de beelden hieronder.

Gordon onthult dat hij heeft getongzoend met Sylvie Meis
7:49
Gordon onthult dat hij heeft getongzoend met Sylvie Meis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.