Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon schrapt theatertour vanwege felle kritiek op muzikale comeback

29 feb 2024, 17:39

Gordon Heuckeroth heeft zijn theatertour vanwege de felle kritiek op zijn muzikale comeback geannuleerd. De zanger bracht onlangs na een afwezigheid van acht jaar Album van mijn Leven uit en zou ook langs theaters door het land reizen. Maar dat wil hij niet meer, zo bevestigt het management van de zanger aan Shownieuws.

In een verklaring laat het management van Gordon weten: “Na een heroverweging heeft zanger/presentator Gordon besloten zijn (promotionele) werkzaamheden omtrent zijn album en zijn theatertour te beëindigen. De reden hiervoor is de onophoudelijke stroom aan negatieve berichtgeving over zijn comeback. De impact hiervan heeft hem geraakt.”

Gordon laat zelf weten aan De Telegraaf: “Met Het album van mijn leven heb ik een mooi laatste album achtergelaten waar ik ontzettend trots op ben. Voor degenen die al een kaartje hebben gekocht voor de theatershows, wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen en de support. Vanuit de theaters zal er contact worden opgenomen”, aldus Gordon.

De Vandaag Inside-tafel reageerde onlangs op de muzikale comeback van Gordon. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.