Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon reageert op gelach bij Vandaag Inside

23 feb 2024, 18:25

Gordon vindt het "onwaarschijnlijk laag bij de grond" dat hij afgelopen week werd uitgelachen bij Vandaag Inside (zie video hierboven) omdat hij vals zou hebben gezongen bij zijn albumpresentatie. De zanger verdedigde zich vrijdag in het NPO1-praatprogramma Tijd voor MAX door te zeggen dat het om repetitiebeelden ging.

"Weet je wat ik dan tegenwoordig zo erg vind? Dat je zonder dat er ook maar iets gehoord is onderuit gehaald wordt, zoals van de week heel flauw gebeurde bij VI waar ze repetitiebeelden lieten zien", zei Gordon. "Ik was nog met mijn geluid en oortje bezig", verklaarde hij. "Dan denk ik: mensen, hoe onwaarschijnlijk laag bij de grond. F*ck them!"

Gordon weet intussen wel goed om te gaan met kritiek. "Er wordt zoveel geschreven en gedaan, inmiddels ben je daar wel een beetje immuun voor aan het worden", zei hij ook.

De zanger ging niet in op een verhaal uit De Telegraaf van vrijdagochtend waarin stond dat zijn ex-verloofde Gavin hem zou hebben aangeklaagd. Gordon stelde niet te weten dat er een stuk over hem was verschenen.

Albert Verlinde raakte woensdag bij Vandaag Inside niet uitgepraat over de muzikale comeback van Gordon. "Jij bent écht vals vanavond zeg!", merkte Wilfred op. Bekijk het in onderstaande video.

Wilfred hoort opmerking Albert Verlinde over Gordon: ‘Jij bent écht vals vanavond zeg!’
2:18
Wilfred hoort opmerking Albert Verlinde over Gordon: ‘Jij bent écht vals vanavond zeg!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.