Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon: 'Ik maak een hele mooie cd, en dan word je daar om uitgelachen...'

27 feb 2024, 21:15

Gordon heeft zich bij Sophie & Jeroen opnieuw uitgelaten over de reactie van de Vandaag Inside-tafel op beelden van zijn albumpresentatie (zie video) en vertelt dat het hem pijn doet.

Gordon liet zich in Tijd voor MAX en De Perstribune al uit over Vandaag Inside en doet er in Sophie & Jeroen nog een schepje bovenop. Zo wordt de zanger door Jeroen Pauw gevraagd of de reacties van Johan, Wilfred en René hem dwars zitten. "Ja, het zit me in zoverre dwars, dat soort dingen doen gewoon pijn. Je komt met iets heel leuks na acht jaar. Ik maak een hele mooie nieuwe cd en dan word je daar landelijk om uitgelachen."

Om de opmerking van René van der Gijp dat 'zo iemand voor de HEMA wordt weggestuurd' kon Gordon wel glimlachen. "Dat vond ik wel briljant. Daar kan ik ook om lachen, want dat had een grap van mij kunnen zijn."

Pauw vraagt Gordon vervolgens of hij - als een man die makkelijk kan uitdelen - ook niet een beetje moet kunnen incasseren. "Tuurlijk, dat is allemaal prima, maar je kan niet zeggen dat ik niet kan incasseren als je weet wat ik de afgelopen jaren voor bagger over me heen heb gekregen, dan moet je echt wel wat kunnen incasseren. We kunnen er lang of kort over praten, maar ik heb een heel mooi nieuw album gemaakt en ik ben daar supertrots op."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.