Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon noemt terugkeer Geer & Goor 'totale fokking bullshit'

13 feb 2024, 19:38

Gordon ontkent dat er vergevorderde plannen waren voor een terugkeer van het tv-duo Geer & Goor. Op Instagram noemt hij een bericht hierover van juicevlogger Yvonne Coldeweijer "totale fokking bullshit".

Coldeweijer berichtte eerder dinsdag dat er al een heel seizoen van Geer & Goor zou zijn besteld en dat de opnames in mei zouden beginnen. De voorbereidingen zouden vervolgens zijn stopgezet omdat er weer ruzie was ontstaan tussen Gordon en Gerard Joling.

RTL en Talpa lieten vorige maand nog weten dat ze niet aan terugkeer van Geer & Goor werkten. RTL meldde dat er geen gesprekken en geen plannen waren en ook Talpa stelde dat "dit niet aan de orde is". Aanleiding daarvoor waren uitspraken van Gordon in het RTL 4-programma Casa di Beau waarin hij aangaf open te staan voor een nieuwe samenwerking met Joling. De presentator meldde wel dat dat dan de allerlaatste keer zou zijn. In november en december deed Joling al soortgelijke uitspraken.

Tussen 2005 en 2018 werkten de zangers diverse keren samen voor verschillende programma's. Vooral de serie Joling & Gordon over de vloer (2005-2007) wordt op sociale media nog vaak aangehaald vanwege de platte humor van het duo. Later maakten ze ook programma's voor het Nationaal Ouderenfonds en zaten ze samen in één jurystoel voor The Voice Senior.

Angela de Jong reageerde eerder in Vandaag Inside op het interview van Gordon met Beau van Erven Dorens bij Casa di Beau. "Die man is gewoon heel zielig". Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.