Terug

Volg Vandaag Inside

'Gordon is nog narcistischer dan Louis van Gaal'

'Gordon is nog narcistischer dan Louis van Gaal'

9 feb 2023, 00:00

Valentijn Driessen sprak zich eerder deze week in Vandaag Inside uit over de uithaal van Gordon naar Johan Derksen, Özcan Akyol en Arjen Lubach. Ook is de chef voetbal van De Telegraaf kritisch op het programma Down the Road.

"Ik kijk er nooit naar. Maar wat ik mij altijd afvraag of deze mensen het ook doen als ze niet op televisie zijn", begon Valentijn over het programma Down the Road. "Gaan ze dan ook met kinderen met het syndroom van Down op pad of is het echt alleen maar voor de televisie?" "Het is echt alleen voor de televisie", reageerde René, waarna Johan zei: "Het is voor het geld!"

"Dat is dan toch dramatisch", vervolgde Valentijn. "Dan komt het niet uit je hart. Als het echt uit je hart komt, dat je echt iets wil doen met dat soort mensen, dan zou je het ook gewoon in je vrije tijd moeten doen. Neem ze dan ook een keer mee de bus in zonder camera erop."

Tot slot ging Valentijn nog in op de uithaal van Gordon naar Johan, Eus en Arjen Lubach. "En ik had dit ook gelezen. Twee regels gaat het over anderen en daarna is het alleen maar 'ik, ik, ik, ik'. Hij is nog narcistischer dan Louis van Gaal", aldus Valentijn.

Bekijk de volledige reactie van de mannen op de uithaal van Gordon naar Johan, Eus en Arjen Lubach, terug in de onderstaande video.

Johan reageert op uithaal Gordon: ‘Lik m’n reet? Dat klinkt aantrekkelijk!’
3:13
Johan reageert op uithaal Gordon: ‘Lik m’n reet? Dat klinkt aantrekkelijk!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.