Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon haalt wéér uit naar Vandaag Inside: ‘Ondankbaar en respectloos’

26 feb 2024, 11:00

Gordon heeft zich opnieuw uitgelaten over de reactie van de Vandaag Inside-tafel op beelden van zijn albumpresentatie (zie video). Afgelopen vrijdag zei de zanger bij Tijd voor MAX dat hij het “onwaarschijnlijk laag bij de grond” vindt dat hij werd uitgelachen omdat hij vals zou hebben gezongen, en zondag doet hij er in De Perstribune nog een schepje bovenop.

Het optreden van Gordon op de lanceringsparty van zijn nieuwe album, was - zacht uitgedrukt - niet loepzuiver, wat afgelopen woensdag zorgde voor gelach aan de tafel van Vandaag Inside. “De kritiek was dat het niet zuiver was, ja. Dan denk ik: jeetje, is dat dan echt waar je op uit bent? Moet ik me nog bewijzen dat ik goed kan zingen?”, vraagt Gordon zich hardop af. “Moet ik nog iets bewijzen na 37 jaar carrière? Dat ik het niet meer kan ofzo?”

Volgens de zanger is iedereen tegenwoordig uit op negativiteit. “Dat is wat tegenwoordig mensen willen horen en zien. Ook op de social-media-kanalen waar ze weer clickbaits op krijgen. Ja, die negativiteit. Het is een en al negativiteit…”

Om één opmerking van de Vandaag Inside-tafel kon Gordon wel glimlachen. “Zo iemand wordt bij de Hema weggestuurd…”, daar moest ik dan wel weer om lachen”, zegt de zanger over de opmerking van René van der Gijp. “Dat is gewoon een hele goede grap. Ik ben niet eens boos maar je wordt uitgenodigd, mag de hele middag bij de presentatie zijn, en dan ga je dat soort beelden uitzenden. Het is ondankbaar en respectloos.”

“Het ging gewoon heel goed”, besluit Gordon. “Iedereen is aan het repeteren met je oortjes en met je geluid en met je dingen. Er gaan altijd dingen mis. Waarom ga je dat ene ding dat misgaat uitzenden?”

Johan Derksen reageerde vrijdag op zijn beurt weer op de kritiek van Gordon bij Tijd voor MAX. Bekijk de beelden hieronder.

Johan van slag door uitspraken Gordon: 'Ik ben ook niet van steen, het gaat weleens te ver...'
0:56
Johan van slag door uitspraken Gordon: 'Ik ben ook niet van steen, het gaat weleens te ver...'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.