Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon haalt uit naar Memphis: 'Not done!!!!' 😡

Gordon haalt uit naar Memphis: 'Not done!!!!' 😡

1 apr 2020, 13:15

Memphis Depay heeft zich de woede van Gordon op de hals gehaald. De presentator reageert woedend onder een foto van de aanvaller.

Memphis plaatste dinsdag een foto, waarin hij poseert met een leeuwtje in z'n handen, op zijn Instagram-pagina. Gordon keurt dit af en besluit onder het bericht te reageren: 'So not done!!!!', schrijft de presenatator.

Gordon krijgt veel bijval. Zijn reactie wordt massaal geliked en mensen sluiten zich bij de voormalig zanger aan. 'Tell 'm Goor!', klinkt het in de reacties.

Ook Kjeld Nuis keurt de foto van Memphis af. De schaatser plaatst een duim naar beneden en legt vervolgens zijn reactie uit. 'Dieren horen in Afrika in het wild op te groeien, slechter voorbeeld dan dit kan niet. Daarom… verder fantastische voetballer, maar heel jammer dit.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.