Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon haalt uit naar Angela de Jong: 'Die zure takketrol van het AD!'

Gordon haalt uit naar Angela de Jong: 'Die zure takketrol van het AD!'

6 juni 2022, 18:04

In een lang bericht op Instagram heeft Gordon maandagmiddag uitgehaald naar AD-columniste Angela de Jong. De tv-recensente vond in haar column van maandagochtend dat de zanger zich onder meer als een 'narcistische kleuter' gedroeg tijdens zijn opwachting in het programma Boerderij van Dorst van zondagavond.

De naar Dubai-verhuisde Gordon neemt geen blad voor de mond in zijn reactie op de column van De Jong, die hij 'die zure takketrol van het AD (Algemeen Dieptepunt)' noemt. 'Ze kon niet wachten om weer een heerlijk negatief stuk over me te schrijven en heeft zelfs haar Franse kaasjes en chips aan de kant gegooid om haar venijn weer los te laten', aldus de zanger.

'Het wordt een beetje zielig nu Angela en gaat mensen ook opvallen dat je alleen maar negativiteit kan ontdekken in mijn verschijning', vindt de 53-jarige. Gordon noemt De Jong 'gevaarlijk' omdat ze in zijn ogen haar machtspositie misbruikt door haar 'columns te gebruiken voor persoonlijke wrok'. 'Maar veel erger nog je zaait haat en negativiteit dag in dag uit in een maatschappij die al enorm onder druk staat.'

Volgens de zanger zou de recensente door haar hoofdredacteur moeten worden teruggefloten omdat ze 'mensen willens en wetens kapot wil maken'. Gordon besluit niet meer 'zo respectloos' door De Jong aangesproken te willen worden. 'Laat aan je kinderen zien dat je ook een goed mens kan zijn in plaats van de enorme trut die je keer op keer tentoonstelt en doe je werk nou eens goed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.