Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon geeft update over relatiebreuk: 'Het is alsof iemand overlijdt'

Gordon geeft update over relatiebreuk: 'Het is alsof iemand overlijdt'

23 apr 2023, 11:47

Zanger en presentator Gordon heeft op Instagram een update geplaatst over zijn verbroken relatie met de 30-jarige Gavin Rosario. De zanger laat weten dat hij niet weet waarom de relatie is stukgelopen.

Gordon was een paar weken verloofd met Rosario, waarna de eerste berichten verschenen dat het uit zou zijn tussen de twee na een trip naar Australië. Niet veel later bevestigde de presentator dat op Instagram. Gordon is nu onderweg naar Nederland om weer op kracht te komen: "Onderweg naar mijn familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien. Geen enkel contact meer hebben na 4 maanden dag in dag uit is alsof er iemand overlijdt."

Bekijk hier het Instagram-bericht van Gordon. De tekst gaat verder onder de foto.

Wat er precies is gebeurd tussen de twee verloofden is onduidelijk. Ook Gordon weet niet waarom de relatie verbroken is: "Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel. Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescherming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten? Feit is dat ik verder moet. Ik ga geen tv-optredens doen om mijn privéleven te gaan uitleggen als het zelf allemaal zo onduidelijk nog is voor me."

Gordon hoopt dat iedereen hem de rust gunt om weer op verhaal te kunnen komen. "Liefde overwint alles, vooral die voor jezelf. Carpe Diem.", besluit de zanger.

Onlangs was er in Vandaag Inside nog een vrolijk interview met Gordon bij De Telegraaf te zien. Op dat moment waren de zanger en Gavin nog verloofd.

Johan ziet interview met Gordon: ‘Die pilletjes wil ik ook!’
2:48
Johan ziet interview met Gordon: ‘Die pilletjes wil ik ook!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.