Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon gaat trouwen: 'Nu kon ik niets anders zeggen dan ja'

Gordon gaat trouwen: 'Nu kon ik niets anders zeggen dan ja'

26 mrt 2023, 13:58

Gordon is door zijn vriend Gavin ten huwelijk gevraagd. Dat nieuws deelt de 54-jarige presentator middels een bericht op Instagram. "Gisteren, tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op zijn knieën om me ten huwelijk te vragen", schrijft Gordon.

"En nu kon ik niets anders zeggen dan JA", vervolgt hij. "In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb", gaat Gordon door, die ook aangeeft "sprakeloos en emotioneel" te zijn. "Omdat ik hier zo lang op heb gewacht."

Bekijk hieronder het Instagram-bericht van Gordon. Tekst gaat verder onder de video.

De presentator kan naar eigen zeggen niet uitleggen hoe hij zich voelt. "En ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde. Ik heb lang moeten wachten en het van ver moeten halen, maar het was het allemaal waard."

Eerder ging Gordon in een tv-programma, Gordon Gaat Trouwen, al op zoek naar de liefde. In de laatste uitzending zou hij toen trouwen, maar uiteindelijk zag hij er toch vanaf. "Omdat ik niets voelde voor mijn toekomstige echtgenoot", laat Gordon in het bericht weten.

Begin februari toonde Gordon voor het eerst een foto van Gavin. De twee hebben elkaar leren kennen in Zuid-Afrika.

Onlangs haalde Gordon uit naar Johan Derksen. Bekijk hieronder de reactie van Johan bij Vandaag Inside.

Johan reageert op uithaal Gordon: ‘Lik m’n reet? Dat klinkt aantrekkelijk!’
3:13
Johan reageert op uithaal Gordon: ‘Lik m’n reet? Dat klinkt aantrekkelijk!’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.