Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon denkt na over kinderwens met vriendin: 'Ik zou een gezellige vader zijn'

24 apr 2024, 14:49

Gordon heeft een moeilijke periode achter de rug en probeert zijn geluk nu opnieuw ergens anders in te vinden. In de nieuwe 'Libelle' vertelt de zanger zelfs openhartig over een kinderwens.

De 55-jarige Gordon dacht er vroeger nooit aan om kinderen te willen hebben, maar is ondertussen anders gaan kijken naar zijn kinderwens. "Ik merk dat mijn gevoel verandert. Doordat ik rustiger ben geworden, zou het nu beter bij me passen. Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn."

Gordon denkt er over na om een kindje te krijgen met een vriendin van hem. "Een vriendin in Dubai heeft me onlangs gevraagd of ik mijn zaad niet zou willen invriezen. Om eventueel met haar een kind te krijgen, als ze niet de partner vindt die ze graag zou willen. Ik denk er nog over na, ik sluit het niet uit."

Johan Derksen was onlangs van slag door de uitspraken van Gordon over Vandaag Inside: "Ik ben ook niet van steen". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.