Terug

Volg Vandaag Inside

Rob Goossens: ‘Gordon cancelde theatertour vanwege slechte kaartverkoop’

29 feb 2024, 20:45

Donderdag werd bekend dat Gordon zijn theatertournee heeft geannuleerd na de stevige kritiek op zijn comeback, maar volgens Rob Goossens heeft het te maken met een teleurstellende kaartverkoop.

“Ik heb de afgelopen dagen zitten kijken of ik kaartjes kon krijgen voor zijn tour want ik dacht ‘we hebben vorige week gezien dat hij vals zong, dus wie gaat er in vredesnaam kaartjes kopen voor die theatertour?’”, zegt de mediaverslaggever bij RTL Boulevard.

Goossens was al dagen benieuwd waar het management van Gordon mee zou komen. “Gelukkig is daar altijd nog het konijn uit de hoge hoed: de media de schuld geven, het is weer zo’n uitbarsting, ik vind het echt gewoon zielig.”

Gordon bracht onlangs na een afwezigheid van acht jaar Album van mijn Leven uit en zou ook langs theaters door het land reizen. Maar dat gaat nu dus niet door. Ook met de promotionele werkzaamheden stopt hij omdat ‘de negatieve reacties veel impact op hem hebben gehad’.

De Vandaag Inside-tafel reageerde onlangs op de muzikale comeback van Gordon. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.