Terug

Volg Vandaag Inside

Gordon bevestigt breuk met Gavin Rozario: 'Alleen maar tranen'

Gordon bevestigt breuk met Gavin Rozario: 'Alleen maar tranen'

19 apr 2023, 00:00

Gordon lijkt te hebben bevestigd dat de relatie met zijn verloofde Gavin Rozario voorbij is. "Alleen maar tranen... maar we gaan gewoon weer door", schreef de zanger woensdag in een bericht op Instagram.

De 54-jarige Gordon deelde ook een foto van een aantal quotes. "Een miljoen gevoelens maar nul woorden", valt er onder meer te lezen. In de commentaren wensen volgers en vrienden van Gordon hem veel sterkte.

Eerder verwijderde Gordon al alle foto's van zijn verloofde van Instagram. Ook Gavin zelf heeft foto's van hen van zijn account gehaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.