Terug

Volg Vandaag Inside

'Gommers is er natuurlijk ergens onderweg een heel klein beetje in gaan geloven'

'Gommers is er natuurlijk ergens onderweg een heel klein beetje in gaan geloven'

4 feb 2021, 14:30

In de Ochtendshow van Radio Veronica Inside belde Wilfred donderdagmorgen met Wim Kieft. Wanneer Diederik Gommers ter sprake komt, vertelt hij: 'Gommers is er natuurlijk ergens onderweg een heel klein beetje in gaan geloven'

René vertelde onlangs dat hij zich stoort aan Diederik Gommers. Wim haakt daarop in: 'Diederik Gommers is er natuurlijk ergens onderweg een heel klein beetje in gaan geloven. In het grote succes dat hij sympatiek, leuk en evenwichtig is. Dat is onvermijdelijk! Diederik moet weer even terug in z'n mandje.'

Wilfred vraagt aan Wim of dat niet voor ons allemaal geldt. De tafelgast van VI antwoordt: 'Wilfred, het is onvermijdelijk! Op het moment dat je iets van bekendheid krijgt en toegejuicht wordt en mensen je allemaal zo leuk vinden, ga je toch denken dat het zo is. En meestal is het niet zo,' lacht hij.

Bekijk het hele gesprek met Wim in de video hieronder.

Wim lacht om Johan en René: 'Dan ben je een beetje in de war,...
8:56
Wim lacht om Johan en René: 'Dan ben je een beetje in de war,...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.