Terug

Volg Vandaag Inside

Gold Cup gaat aan Lozano voorbij

Gold Cup gaat aan Lozano voorbij

27 mei 2019, 22:44

PSV-aanvaller Hirving Lozano moet de Gold Cup, komende maand in de Verenigde Staten, Costa Rica en Jamaica, aan zich voorbij laten gaan. Hij heeft volgens de Mexicaanse voetbalbond meer tijd nodig om volledig te herstellen van zijn knieblessure, die hij eind april opliep in de gewonnen uitwedstrijd tegen Willem II (0-3). Lozano (23) kwam sindsdien niet meer in actie.

Hij onderging ook in Mexico nog uitgebreide onderzoeken. Daaruit bleek dat het toernooi om de Gold Cup, het kampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en het Caribisch gebied, voor hem nog te vroeg komt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.