Terug

Volg Vandaag Inside

Gözübüyük geschrokken van geweld tegen Turkse scheidsrechter: ‘Het is alleen maar shit en agressie'

Gözübüyük geschrokken van geweld tegen Turkse scheidsrechter: ‘Het is alleen maar shit en agressie'

17 dec 2023, 13:28

De Nederlandse scheidsrechter Serdar Gözübüyük vertelt in Goedemorgen Eredivisie dat hij ontzettend is geschrokken van het geweld dat is gebruikt tegen de Turkse arbiter Halil Umut Meler.

Maandagavond werd de Turkse scheidsrechter na de competitiewedstrijd tussen Çaykur Rizespor en Ankaragücü door de voorzitter van laatstgenoemde neergeslagen. Nadat de arbiter tegen de grond was gegaan, werd hij ook nog door anderen belaagd.

“Het is echt onbegrijpelijk dat dit gebeurt. Ik merk het zelf ook met wedstrijden, het lijkt wel alsof er alleen maar meer shit en agressie is. Dit is onacceptabel”, begint Gözübüyük.

Umut Meler is een bekende van Gözübüyük en hij heeft hem dan ook meteen een bericht gestuurd toen het gebeurde. “Ik dacht wat is dit en toen heb ik hem meteen een berichtje gestuurd, want bellen lukte op dat moment niet. Maar hij is gelukkig weer back en ik hoop dat hij snel weer terugkomt.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.