Terug

Volg Vandaag Inside

Götze stapt over van PSV naar Eintracht Frankfurt

Götze stapt over van PSV naar Eintracht Frankfurt

21 juni 2022, 17:43

De overgang van Mario Götze naar Eintracht Frankfurt is rond. De 30-jarige middenvelder doorstond bij de club uit de Bundesliga de medische test. Götze ondertekent in Frankfurt een contract voor drie seizoenen. PSV zou tussen de 3 miljoen en 4 miljoen euro voor de speler ontvangen.

De Duitser ontbrak maandag op de eerste training van de club uit Eindhoven in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij kreeg de ruimte om de transfer af te ronden. Eintracht Frankfurt won het afgelopen seizoen de Europa League, door in de finale Rangers FC te verslaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.