Terug

Volg Vandaag Inside

'Götze plant na één seizoen vertrek bij PSV'

'Götze plant na één seizoen vertrek bij PSV'

13 apr 2021, 16:50

Mario Götze vertrekt mogelijk al na één seizoen bij PSV. Sky Deutschland meldt dat de Duitse middenvelder van plan is om deze zomer een transfer te maken: hij zou in een grotere competitie dan de Eredivisie willen spelen.

Götze is overgestapt naar een nieuwe zaakwaarnemer en dat nieuwe management zou zinspelen op een vertrek, met als doel: een betere competitie, één of twee stappen hoger dan de Eredivisie.

De Duitse wereldkampioen heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2022. Hij kwam vorig jaar transfervrij naar PSV en speelde tot nu toe 15 Eredivisiewedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde en vier assists gaf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.