Terug

Volg Vandaag Inside

'Goed nieuws voor Frenkie: grote concurrent bij Barcelona vertrekt na dit seizoen'

'Goed nieuws voor Frenkie: grote concurrent bij Barcelona vertrekt na dit seizoen'

21 sep 2022, 10:18

Sergio Busquets is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Barcelona. De huidige aanvoerder van de Catalanen is volgens het Catalaanse dagblad SPORT niet van plan om zijn aflopende contract te gaan verlengen en wil graag nog eens een nieuw avontuur aangaan.

De inmiddels 34-jarige middenvelder overweegt een overstap naar de Verenigde Staten en Inter Miami, de club van David Beckham, hoopt Busquets te kunnen overhalen tot een transfer naar de MLS. De 137-voudig international van Spanje maakte in 2008 zijn debuut voor Barça.

De vertrekwens van Busquets zou ook een gunstig perspectief bieden voor Frenkie de Jong. Volgens SPORT wil Barcelona namelijk het mogelijke vertrek van Busquets na dit seizoen intern opvangen met De Jong. De Nederlander is dit seizoen nog geen vaste basisspeler, maar is in de ogen van trainer Xavi Hernández de ideale vervanger voor Busquets.

Volgens René van der Gijp kan Frenkie de Jong op maar één positie spelen. Bekijk de uitleg van René in de onderstaande video.

'Frenkie de Jong kan echt maar op één positie spelen, maar wel vreselijk goed!'
1:58
'Frenkie de Jong kan echt maar op één positie spelen, maar wel vreselijk goed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.