Terug

Volg Vandaag Inside

Goed nieuws voor Feyenoord: Arne Slot blijft

Goed nieuws voor Feyenoord: Arne Slot blijft

25 mei 2023, 09:11

Feyenoord-fans kunnen opgelucht ademhalen. Arne Slot blijft in Rotterdam. Dat bevestigt de oefenmeester zelf aan het Algemeen Dagblad na de gesprekken van gister tussen zijn zaakwaarneemster en Feyenoord.

"Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij", begint Slot. "Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging. Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.