Terug

Volg Vandaag Inside

Goed nieuws: Daley Blind hervat groepstraining bij Ajax

Goed nieuws: Daley Blind hervat groepstraining bij Ajax

8 sep 2020, 19:03

Twee weken nadat zijn inwendige defibrillator was afgegaan tijdens de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC, traint Daley Blind weer voluit mee bij Ajax. De uitslagen van de medische onderzoeken gaven geen aanleiding om de international van Oranje langer aan de kant te houden, aldus Ajax. Blind begon vorige week al weer voorzichtig met trainen en inmiddels traint hij weer volledig mee met de selectie van trainer Erik ten Hag.

De 30-jarige Amsterdammer zakte op 25 augustus in elkaar tijdens het oefenduel met Hertha, zonder dat er een tegenstander in de buurt was. Ten Hag vertelde na de wedstrijd dat de defibrillator (ICD) van Blind was afgegaan.

Bij Blind werd onderhuids een defibrillator aangebracht, nadat hij vorig december in elkaar was gezakt tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Valencia. Hij bleek toen een ontstoken hartspier te hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.