Terug

Volg Vandaag Inside

'Godgeklaagd dat Van Marwijk Trump citeert!'

'Godgeklaagd dat Van Marwijk Trump citeert!'

23 apr 2020, 18:30

Johan Derksen, nota bene de voormalig voorzitter van de Van Marwijk-fanclub, heeft zich negatief uitgelaten over de oud-bondscoach van het Nederlands elftal. Van Marwijk beweerde in zijn column in De Telegraaf dat de overheid de voetballerij financieel moet steunen, omdat voetbal zo belangrijk is. Johan is het daar totaal niet mee eens.

'Ja voetbal is hartstikke belangrijk, voetbal is een hartstikke belangrijke bijzaak. Maar er zijn andere dingen die veel belangrijker zijn', relativeert Johan de column van Van Marwijk. Johan verbaast zich dat de voetballerij niet kan wennen aan het feit dat er belangrijkere prioriteiten zijn dan de competitie afmaken en de problemen van de clubs. 'Je hebt het over een groepje van een paar duizend mensen die in de voetballerij werken. Als je de horeca neemt dan heb je het over tienduizenden mensen die met de rug tegen de muur staan. En als je de ZZP'ers neemt, dan heb je het over nog meer mensen. Dus de voetballerij moet niet zeuren om een voorkeursbehandeling, het is onverantwoord!'

Het ergste vindt Johan nog dat zijn voormalig oogappeltje Trump aanhaalt in zijn column als voorbeeld. 'Dat is natuurlijk godgeklaagd dat hij die gekke Trump citeert. Die heeft laatst lopen brallen dat hij ziek is van die al honkbalwedstrijden van tien jaar geleden, die wil weer topsport zien. En zo stond Van Marwijk er ook in. Maar ik vind het al ongekend dat je die rare Trump als voorbeeld neemt en hem citeert.'

Bekijk hoe Johan onder andere Bert van Marwijk en Willem Vissers op hun plek zet in de rubriek Groeten uit Grolloo.

VIDEO - Groeten uit Grolloo | John de Bever op bezoek bij Johan: 'Mijn beste homovriend!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.