Terug

Volg Vandaag Inside

Go Ahead verliest, maar blijft koploper

Go Ahead verliest, maar blijft koploper

23 nov 2018, 22:59

DEVENTER (ANP) - Go Ahead Eagles heeft de derde nederlaag van het seizoen geleden in de Keuken Kampioen Divisie. In de eigen Adelaarshorst was TOP Oss met een late treffer te sterk: 0-1. De club uit Deventer zag echter dat concurrenten Sparta Rotterdam en FC Den Bosch niet optimaal profiteerden van de nederlaag. Daardoor blijven de Eagles bovenaan staan, op basis van doelsaldo.

TOP Oss is in vorm en gaat na vier wedstrijden aan de leiding in de tweede periode. In Deventer leek de wedstrijd uit te lopen op 0-0, ondanks vele kansen voor de bezoekers. Huseyin Dogan bezorgde Oss vijf minuten voor tijd alsnog de verdiende zege.

Sparta, dat de eerste periode won, verzuimde de koppositie te grijpen. Op Het Kasteel werd niet gescoord tegen Jong PSV (0-0). Ook FC Den Bosch liet de kans liggen. Met 1-1, thuis tegen SC Cambuur, werd ook gelijkgespeeld. Daardoor blijven de Bosschenaren derde, al is het slechts op basis van het doelgemiddelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.