Terug

Volg Vandaag Inside

Go Ahead Eagles pakt drie punten tegen Fortuna na spectaculaire comeback

Go Ahead Eagles pakt drie punten tegen Fortuna na spectaculaire comeback

31 okt 2021, 22:01

Go Ahead Eagles heeft op inzet en karakter de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard gewonnen. Na een ruststand van 0-2 werkte de ploeg uit Deventer in het laatste halfuur een achterstand van 1-3 volledig weg: 4-3. Voor de Eagles was het de derde competitiezege op rij.

Go Ahead Eagles gaf Fortuna Sittard in de eerste helft te veel ruimte om te voetballen. Eerst haalde Mats Seuntjens doeltreffend uit en daarna klopte ook Ben Rienstra doelman Warner Hahn met een schot. Bij beide doelpunten kwam de assist van Zian Flemming.

De Eagles wisten tot aan de rust niet veel kansen af te dwingen. In de 28e minuut was Giannis Botos nog wel dicht bij 2-1. Zijn fraaie kopbal eindigde op de lat. In de 38e minuut ontsnapte de thuisclub aan de derde tegentreffer. Joris Kramer haalde een kopbal van Flemming van de doellijn.

Na een misverstand tussen doelman Yanick van Osch en Ivo Pinto kon Luuk Brouwers in de 53e minuut de achterstand verkleinen. Met een daverend afstandsschot herstelde Tesfaldet Tekie de marge van twee treffers (1-3). Na ruim een uur kopte Marc Cardona raak (3-2) waarna Inigo Cordoba van dichtbij de gelijkmaker liet aantekenen: 3-3. Met een ferme kopbal bezorgde Kramer zijn ploeg alsnog de zwaar bevochten overwinning, hoewel het onfortuinlijke Fortuna daarna nog wel twee keer de lat raakte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.