Terug

Volg Vandaag Inside

Go Ahead Eagles - FC Twente tijdelijk gestaakt door stoeltjes op het veld

Go Ahead Eagles - FC Twente tijdelijk gestaakt door stoeltjes op het veld

19 feb 2023, 00:00

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Twente is zondag tijdelijk stilgelegd. Scheidsrechter Ingmar Oostrom besloot daar in de 22e minuut toe vanwege ongeregeldheden op de tribune. Na ongeveer een half uur kon de wedstrijd worden hervat.

Supporters van FC Twente gooiden vuurwerk en daarna stoeltjes op het veld van stadion De Adelaarshorst. Ook kwamen er voorwerpen terecht in het naastgelegen vak met Go Ahead Eagles-supporters, die vervolgens die spullen weer teruggooiden.

(Tekst gaat verder onder de video.)

FC Twente raakt met nederlaag in Deventer aansluiting kwijt

FC Twente is in de Eredivisie de aansluiting met koploper Feyenoord kwijt. De ploeg van de vertrekkende trainer Ron Jans verloor met 2-0 bij Go Ahead Eagles en zag de achterstand op de Rotterdammers daardoor oplopen tot 9 punten. Het duel in De Adelaarshorst lag in de eerste helft bijna een half uur stil vanwege ongeregeldheden op de tribunes.

Vanuit het uitvak met daarin de supporters van Twente werd eerst vuurwerk gegooid, even later gevolgd door stoeltjes. Die stoeltjes belandden zowel op het veld als in het vak met de aanhangers van de thuisclub. Scheidsrechter Ingmar Oostrom besloot het duel stil te leggen en de spelers naar de kleedkamers te sturen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.