Terug

Volg Vandaag Inside

Go Ahead-coach Hake furieus na foute wissel: 'Misschien wat overdreven'

Go Ahead-coach Hake furieus na foute wissel: 'Misschien wat overdreven'

28 jan 2024, 22:35

Go Ahead Eagles-trainer René Hake was tijdens de thuiswedstrijd tegen NEC furieus over een verkeerde wissel van zijn ploeg. Negen minuten voor tijd werd niet Bobby Adekanye, maar Oliver Edvardsen naar de kant gehaald bij de Deventenaren.

"Nee, die gaat er niet af!", schreeuwde Hake eerst naar de vierde official Erwin Blank. Daarop zei Blank dat hij deze wissels echt had doorgekregen. Hake richtte zich vervolgens tot teammanager Wout Droste. "Er waren toch twee wissels?", vroeg Droste aan de coach. "Ja, dat klopt. Maar Bobby moest eraf!", schreeuwde Hake terug.

Een half uur later verscheen Hake voor de camera van ESPN, waar hij inmiddels was afgekoeld. "Dat was even niet goed", concludeerde hij. "We hadden wat afgesproken en toen zag ik er iemand uitgaan van wie ik dacht dat hij er nog niet uit moest."

"Misschien was het wat overdreven, maar we hadden het er kort voor dit moment over", vervolgde de coach. "Het werd blijkbaar anders opgevat, dus moet ik blijkbaar duidelijker zijn," besluit de trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.