Terug

Volg Vandaag Inside

Gnabry verlengt contract bij Bayern München

Gnabry verlengt contract bij Bayern München

5 mrt 2019, 12:31

MÜNCHEN (ANP) - Serge Gnabry heeft zijn contract bij Bayern München met drie seizoenen verlengd. De 23-jarige buitenspeler staat nu tot de zomer van 2023 bij de Duitse kampioen onder contract.

Gnabry is bezig aan zijn eerste seizoen bij Bayern, dat hem in de zomer van 2017 van Werder Bremen overnam. Bayern verhuurde Gnabry vorig seizoen nog aan Hoffenheim. De international, die het WK van vorig jaar wegens een blessure miste, maakte in de Bundesliga in 21 wedstrijden zes doelpunten voor Bayern.

,,Serge heeft dit seizoen opnieuw een belangrijke stap gezet. Hij is een belangrijke speler voor onze club met het oog op de toekomst'', aldus technisch directeur Hasan Salihamidzic.

Gnabry speelde tot dusverre vijf interlands voor Duitsland en scoorde daarin vier keer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.