Terug

Volg Vandaag Inside

Gnabry ontbreekt vanwege corona bij Bayern tegen PSG

Gnabry ontbreekt vanwege corona bij Bayern tegen PSG

6 apr 2021, 20:42

Bayern München mist woensdag Serge Gnabry in het duel uit de Champions League met Paris Saint-Germain. De aanvaller heeft positief getest op het coronavirus. De Spanjaard Marc Roca is er ook niet bij. De middenvelder heeft zich zondag tijdens de training geblesseerd.

Trainer Hansi Flick moet zijn aanval aardig verbouwen, nadat eerder al duidelijk was geworden dat spits Robert Lewandowski ontbreekt. De Pool blesseerde zich tijdens de interlandperiode. Vermoedelijk staat Eric Maxim Choupo-Moting (ex-PSG) in de spits met Kingsley Coman en Leroy Sané aan de zijkanten en Thomas Müller in een vrije rol daar achter.

Bayern München en PSG troffen elkaar vorig jaar in de finale van de Champions League, nu staan ze al in de kwartfinales tegenover elkaar.

"Paris Saint-Germain is een nieuw team met een nieuwe trainer. Daarom denk ik niet dat die finale van vorig jaar er nog toe doet. We willen de halve finales en finale halen. Dat is ons doel", aldus Flick.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.