Terug

Volg Vandaag Inside

Gnabry helpt Bayern langs oude club Werder

Gnabry helpt Bayern langs oude club Werder

1 dec 2018, 18:34

BREMEN (ANP) - Bayern München heeft de klinkende zege in de Champions League op Benfica (5-1) een goed vervolg gegeven in de Bundesliga. De ploeg van de geplaagde trainer Niko Kovac won de uitwedstrijd tegen subtopper Werder Bremen met 2-1.

Serge Gnabry, die vorig jaar werd overgenomen van Werder Bremen, was de grote man bij Bayern door beide goals te maken. In de twintigste minuut schoot de Duitser in twee instanties raak met een volley en een half uur later tikte hij de bal bij de eerste paal binnen op aangeven van Thomas Müller. Tussendoor had de Japanner Yuya Osako de thuisploeg met een kopbal op gelijke hoogte gebracht.

In de blessuretijd kreeg Werder-verdediger Niklas Moisander, die in het verleden bij Ajax, AZ en PEC Zwolle speelde, zijn tweede gele kaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.