Terug

Volg Vandaag Inside

Glennis Grace woedend na 'stemmingmakerij' Yvonne Coldeweijer over haar zoon

Glennis Grace woedend na 'stemmingmakerij' Yvonne Coldeweijer over haar zoon

26 juli 2022, 08:26

Glennis Grace heeft via Instagram woedend gereageerd op een gerucht dat Yvonne Coldeweijer via haar juicekanaal de wereld inslingerde. De roddelvlogger meldde dat haar zoon zou zijn opgepakt door de politie maar dit is volgens de zangeres absoluut niet waar.

"@lifeofyvonne heeft net een video geplaatst waarin te zien zou zijn dat mijn zoon wordt opgepakt door de politie. Dit is niet waar!", benadrukt Grace in haar Instagram Stories. "Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten."

Coldeweijer had op het moment dat Grace haar bericht online zette overigens al enkele uren eerder een rectificatie geplaatst nadat ze contact kreeg met de advocaat van de zoon van de zangeres.

Grace en haar zoon raakten begin dit jaar betrokken bij een vechtpartij in een supermarkt. De twee moeten zich daarvoor in oktober voor de rechter verantwoorden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.