Terug

Volg Vandaag Inside

'Glennis Grace wilde voorkeursbehandeling op politiebureau'

'Glennis Grace wilde voorkeursbehandeling op politiebureau'

16 feb 2022, 20:40

Glennis Grace heeft geen voorkeursbehandeling gekregen op het politiebureau, bevestigt een politiewoordvoerster na berichtgeving van RTL Boulevard. Volgens de politie moeten alle meerderjarige verdachten op dezelfde manier het politiebureau verlaten en worden hierin alleen voor slachtoffers en minderjarigen een uitzondering gemaakt.

RTL Boulevard schrijft dat de 43-jarige zangeres urenlang discussie voerde met de politie en het OM, omdat zij samen met haar zoon met een auto vanaf de binnenplaats naar buiten wilde, in plaats van via een hek in de steeg. Dat om de media te vermijden, die daar al uren stonden. Maar de politie wilde geen uitzondering voor haar maken, schrijft RTL Boulevard op basis van informatie van ingewijden.

"Alle verdachten worden op dezelfde manier behandeld", zegt de woordvoerster tegen het ANP. "Als een verdachte zo'n verzoek doet, dan gaan wij dat niet inwilligen. Alle verdachten verlaten op dezelfde manier het pand." Dat geldt dan dus ook voor Glenda Batta, zoals de zangeres voluit heet, die dinsdag na drie dagen het bureau met haar 15-jarige zoon mocht verlaten.

Glennis Grace zat vast nadat zij samen met haar zoon en een derde persoon gearresteerd werd na een geweldsincident in een supermarkt in de Westerstraat in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade, aldus de politie eerder.

In VI Vandaag reageerde Johan Derksen maandagavond op de aanhouding van Glennis Grace. Bekijk het in de video hieronder.

Johan reageert op aanhouding: 'Who the fuck is Glennis Grace?’
1:56
Johan reageert op aanhouding: 'Who the fuck is Glennis Grace?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.