Terug

Volg Vandaag Inside

Glennis Grace blijft lid van Ladies of Soul: 'Het was een zeer vervelende samenloop van omstandigheden'

Glennis Grace blijft lid van Ladies of Soul: 'Het was een zeer vervelende samenloop van omstandigheden'

2 apr 2022, 13:00

Glennis Grace blijft gewoon lid van de muziekformatie Ladies of Soul. Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer hopen dat de zangeres in september bij de concerten in de Ziggo Dome kan zijn, zo laat de groep weten op Instagram.

'Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt. Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel. Als Ladies of Soul betreuren wij uiteraard het incident en zijn wij terughoudend geweest in communicatie uit respect voor alle betrokkenen', staat in de verklaring.

Volgens de groep gaat het om 'een zeer vervelende samenloop van omstandigheden die nooit had mogen plaatsvinden'. 'Justitie doet grondig onderzoek en daar vertrouwen wij op. Het kan nog even duren voordat het onderzoek is afgerond. Onze concerten staan gepland op 23 en 24 september en gaan door. Glennis is vanaf dag 1 gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is.'

De gelegenheidsband, die gemiddeld eens per jaar een reeks optredens geeft, bestaat sinds 2013 uit Lewis, Rombley, Grace en Dulfer. Tot 2017 zat Trijntje Oosterhuis daar ook bij, maar zij stapte eruit.

Grace, die in februari drie dagen vastzat, kwam vrijdagavond voor het eerst uitgebreid terug op het geweldsincident waarbij ze begin februari betrokken raakte. In een filmpje op Instagram bood ze haar 'oprechte excuses' aan en verklaarde ze dat ze handelde uit moederinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

Johan reageerde in Vandaag Inside op de excuses van Grace. Bekijk het fragment hieronder.

Johan gelooft Glennis Grace niet: ‘Waarom dit excuus nu komt, is heel eenvoudig’
3:52
Johan gelooft Glennis Grace niet: ‘Waarom dit excuus nu komt, is heel eenvoudig’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.