Terug

Volg Vandaag Inside

Gladon en El Hankouri naar FC Groningen

Gladon en El Hankouri naar FC Groningen

16 jan 2019, 13:58

GRONINGEN (ANP) - FC Groningen heeft de selectie versterkt met twee aanvallers. Paul Gladon komt over van Wolverhampton Wanderers en Mo El Hankouri wordt overgenomen van Feyenoord. Maandag legde Groningen de Japanse middenvelder Ko Itakura al op huurbasis vast.

Gladon voetbalde vorig seizoen voor Heracles Almelo. Wolverhampton verhuurde de aanvaller dit seizoen aan Sint-Truiden, maar daar kwam hij niet aan spelen toe. De 21-jarige El Hankouri kon bij Feyenoord ook niet op veel speeltijd rekenen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.