Terug

Volg Vandaag Inside

Gladbach-trainer Rose vanaf komende zomer aan het roer bij Dortmund

Gladbach-trainer Rose vanaf komende zomer aan het roer bij Dortmund

15 feb 2021, 16:27

Trainer Marco Rose verruilt de Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach na dit seizoen voor Borussia Dortmund. De 44-jarige Duitser heeft de leiding van Gladbach laten weten dat hij, ondanks een contract dat doorloopt tot medio 2022, in de zomer vertrekt. Rose maakt gebruikt van een clausule die het mogelijk maakt om na dit seizoen weg te gaan.

Rose is sinds de zomer van 2019 trainer van Borussia Mönchengladbach, dat vorig seizoen onder zijn leiding als vierde eindigde in de Bundesliga en zich daardoor plaatste voor de Champions League. Daarin wist de Duitse ploeg zich ook te kwalificeren voor de knock-outfase. Volgende week ontvangt Gladbach Manchester City in de achtste finales.

De Duitse krant Bild meldde vorige maand dat de leiding van Gladbach een gesprek zou hebben gehad met trainer Erik ten Hag van Ajax. Ten Hag ontkende dat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.