Terug

Volg Vandaag Inside

Gladbach beloont trainer Hecking

Gladbach beloont trainer Hecking

23 nov 2018, 13:32

MÖNCHENGLADBACH (ANP) - De Duitse voetbalclub Borussia Mönchengladbach heeft trainer Dieter Hecking met een nieuw contract beloond voor de sterke start van dit seizoen. De 54-jarige Duitser, wiens contract komende zomer zou aflopen, zette zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2020. Gladbach staat met 23 punten uit elf wedstrijden op de tweede plaats in de Bundesliga, vier punten achter koploper Borussia Dortmund.

Hecking werkt sinds eind 2016 bij de vijfvoudig kampioen van Duitsland. Onder zijn leiding eindigde de club twee jaar achter elkaar op de negende plaats. Dit seizoen doet 'BMG', met de Belg Thorgan Hazard als smaakmaker, bovenin mee. De ploeg van Hecking ontvangt zondag Hannover 96, een van de oude clubs van de trainer. Hecking werkte op het hoogste niveau ook bij Alemannia Aachen, 1. FC Nürnberg en VfL Wolfsburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.