Terug

Volg Vandaag Inside

Girona houdt Atlético Madrid op gelijkspel

Girona houdt Atlético Madrid op gelijkspel

2 dec 2018, 19:47

GIRONA (ANP) - Een eigen doelpunt van Jonás Ramalho heeft de tweede nederlaag van het seizoen in La Liga voor Atlético Madrid voorkomen. De verdediger van Girona schoot, opgejaagd door Diego Costa, de bal voorbij zijn doelman. Girona bleef door het gelijkspel wel voor de zevende keer op rij ongeslagen.

Op slag van rust kwam Girona op voorsprong. Atlético-doelman Jan Oblak stuitte aanvaller Cristhian Stuani met een overtreding. De strafschop werd benut door de Uruguayaan zelf. Dat het Stuani was die scoorde was geen verrassing. Hij maakte dit seizoen elf van de negentien treffers van Girona.

Het offensief van Atlético na rust leverde kansen op. Saúl was een kwartier voor tijd dichtbij de gelijkmaker maar hij zag doelman Gorka Iraizoz, ingevallen voor de geblesseerde Yassine Bono, de bal uit de hoek tikken. Na het eigen doelpunt van Ramalho bleef Atlético aandringen. Invaller Gelson Martins miste de kans op de gelijkmaker. Atlético kwam op 25 punten, evenveel als Barcelona dat nog tegen Villarreal speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.