Terug

Volg Vandaag Inside

'Giménez wil hoe dan ook vertrekken bij Feyenoord: Engelse topclub meest concreet'

20 apr 2024, 12:31

Santiago Giménez staat ondanks zijn mindere vorm dit kalenderjaar nog altijd op het lijstje van verschillende Europese topclubs. Volgens het Mexicaanse Record wil de 23-jarige spits hoe dan ook komende zomer de volgende stap maken.

Enrique Beas, directeur van Record, meldt dat er al is gesproken met eerdergenoemde clubs uit Engeland, Italië en Spanje. Onder meer Atlético Madrid, Juventus en Arsenal zijn geïnteresseerd in de Feyenoord-spits, waarvan de club uit Londen het meest concreet is.

Het nieuwsmedium weet ook te melden dat Real Madrid en FC Barcelona Giménez in het vizier houden. De Koninklijke vinden het echter verstandig dat de Mexicaan eerst nog een tussenstap maakt. Giménez staat nog tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord en vertegenwoordigt volgens transfermarkt.com een marktwaarde van 45 miljoen euro.

Jan Boskamp maakte zich eerder in Veronica Offside ook zorgen over Santiago Giménez: "Ik ben bang dat hij op Jørgensen gaat lijken!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.